Bize gelen EURUSD raporu talepleri sonrası platformda üyelerimizle paylaştıklarımızı analiz şeklinde toparlayalım dedik.
Bize gelen EURUSD raporu talepleri sonrası platformda üyelerimizle paylaştıklarımızı analiz şeklinde toparlayalım dedik.
Haftayı açarken EURUSD’de 1.30 üzerinden alış taraftarı olduk, bunu analist pozisyonları ile de destekledik. Bu görüşümüzde birkaç etken vardı;
*Piyasada aşırı bir Dolar iyimserliği var, bunun haklı sebepleri de var ama bu aşırı Dolar havasına rağmen EURUSD’de 1.30 verilmedi.
*İtalya konusunda belirsizlik devam etse de İtalyan tahvil faizleri tehlikeli seviyelere yaklaşmadı dahi.
*Parite 1.37’den 1.30’a geldi ve bir miktar yorgunluk işareti veriyor.
1.2950 aşağı kırılırsa EURUSD’de alıcı kalmak için bir sebep kalmaz ama şu anki tabloda önce 1.3150, sonra da 1.3250 hedefli alımlar bizce doğru tercih.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.