Kritik Eylül’de Neler Olacak Neler..

Döviz Destek yakın gelecekteki kritik günleri madde madde özetliyor.

Ağustos ayının sonuna gelmek üzereyiz. Bugünden itibaren kritik günler serisine hazırlanıyoruz.

Ay sonuna doğru Avrupa da dahil olmak üzere yavaş yavaş hacimler artmaya başlıyor.. Eylül tüm önemli beklentilerin, kritik görüşme ve açıklamaların yoğunlaştığı dönem.

Yani gerçek fırsat günleri geliyor denilebilir. Forexte, kaldıraçlı piyasada ciddi fırsatlar demek. Değerlendirmek gerek demek.

İşte günümüzden Eylül sonuna kadar, kritik öneme sahip zaman tüneli;

31 Ağustos; Bernanke, Merkez Bankası Başkanları buluşması Jackson Hole’da konuşma yapıyor. Eylüle ilişkin sinyaller veriyor.

1 Eylül; Draghi Jackson Hole’da konuşuyor. Avrupa krizine ilişkin sorulara cevap veriyor.

4 Eylül; ABD den ISM verisi açıklanıyor. Ekonominin gidişatını özetliyor.

6 Eylül; Avrupa Merkez Bankası faiz kararı var. Önemini anlatmaya gerek yok.

6 Eylül; İspanya Başbakanı Rajoy ile Merkel buluşuyor. Merkel’in Rajoy a olan tutumu merak ediliyor.

7 Eylül; ABD nin en önemli verisi tarımdışı istihdam açıklanıyor. Pariteler ve ALTIN da yer yerinden oynuyor.

11 Eylül; Rajoy ile Finlandiya Başbakanı Katainen buluşuyor. Birlikte Avrupa konusunda muhtemelen dertleşiyorlar.

12 Eylül; Almanya’nın ESM konusundaki kararı çıkıyor. Krizin önü açılacak mı kapanacak mı belli oluyor.

12 Eylül; Hollanda’da seçimler var. Yönetimin değişmesi bekleniyor.

13 Eylül; ABD den belki de en kritik faiz kararı var. QE3 veya No QE3.

14-15 Eylül; Avrupa Merkez Bankası Başkanları buluşuyor. Krize çözüm arıyorlar.

18 Eylül; Obama ile İsrail Başbakanı Netanyahu görüşmesi var.

20 Eylül; Rajoy ile İtalya Başbakanı Monti görüşüyor. Ne yapsak da ülkelerimizi kurtarsak diye tartışıyorlar.

Kısacası..
Hep söylemeyi sevdiğimiz gibi biz falcılığı sevenlerden değiliz. Gelecek ay EURUSD şurada olacak diye konuşmayı pek sevmez, gün içi gelişmelere göre pozisyon alırız. Başarımızı bu şekilde kazandığımıza inanırız. Bu yüzden de platformumuz üzerinden anlık yayın yaparız.

Çok önemli günler yolda.. Hacim yükseliyor. Piyasa yeniden eğlenceli hale gelmeye başlıyor.

Üyelerimizi kalkış için kemerlerini takmaya, henüz üyemiz olmayanları ise hemen platformumuzu denemek için ücretsiz üye ol linkinden bilgilerini bırakmaya davet ediyoruz.

Vural Finansal Danışmanlık – Döviz Destek analistleri platform üzerinden üyelerinin kazanması için anlık haber  ve AL/SAT önerileri sunmaya devam ediyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.