Bugün de Önemli Veriler Var
Herkese iyi günler. FOMC sonrası dolar tarafında geri çekilme yaşandığını söyleyebiliriz. Bu hafta ABD’den kötü veriler gelmesine rağmen doların pes etmeye niyeti yok gibi. Dilerseniz bugün gelecek olan verilere bakalım.
11.00, Euro Bölgesi’nden M3 para arzı (beklenti %4.3), özel krediler (beklenti %0.1). Her iki veriye de baktığımızda öncekilere kıyasla iyi gelmesi bekleniyor. Beklentiden iyi gelecek olan veriler EUR için pozitif olabilir.
11.30, İngiltere aylık bazda perakende satışlar (beklenti %0.4). Gelecek olan veri GBP için önemli. Beklentiden iyi gelecek olan veri özellikle GBPUSD’de fırsatlar sunar.
14.30, ABD işsizlik başvuruları (beklenti 295 bin). Açıkcası istihdam piyasasındaki iyileşme Fed için son derece önemli. Beklentiden iyi gelecek olan veri USD için son derece olumlu olabilir.
15.45, ABD flaş hizmetler PMI (beklenti 57.2). Gelecek olan veride hafif bir iyileşme olması bekleniyor. Açıkcası paritelerde keskin hareketlere neden olmasını beklemiyoruz.
Forex koçu’nu takip ederek bu önemli veri ve gelişmeleri fırsata çevirmek daha kolay. Gelin birlikte fırsatları en iyi şekilde değerlendirelim.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.





